Küfürbaz Feyzo CHP'den Aday - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Küfürbaz Feyzo CHP'den Aday

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Küfürbaz Feyzo CHP\'den Aday

Tencere kapak

Eski Ak Parti ve ANAP milletvekili Feyzi İşbaşaran, CHP'den milletvekili aday adaylığı için dün resmen başvurdu.

İstanbul 3. bölgede ön seçime girmek için başvuran İşbaşaran, bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddiasıyla tutuklanıp, serbest bırakılmıştı.

Bir süre cezaevinde kalan İşbaşaran, daha sonra itiraz üzerine serbest bırakılmıştı. İşbaşaran, başvurusuna ilişkin olarak sosyal medya platformu Twitter hesabından, "CHP'den İstanbul 3. bölge için aday adaylık başvurumu yaptım. Daha önce milletvekilliği yaptığım bölge. Ön seçime gireceğim. Hırsızlığa, soyguna, yalana, talana, hukuksuzluğa, zorbalığa son vermek için..." ifadesini kullandı.

İFADE VERMEYE GİTTİĞİ GÜN DAYAK YEMİŞTİ

Geçtiğimiz Aralık ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiyle ilgili kendi Twitter hesabından hakaretler yağdıran Feyzi İşbaşaran dayak yemişti. Eski Elazığ milletvekili olan İşbaşaran'ı bir avukatın dövdüğü ve İşbaşaran'ın yediği dayaktan dolayı yüzünde ciddi hasar oluştuğu görülmüştü.

Kaynak: Aksam.com.tr