Kupalar Yerde Kaldı - Son Dakika
Güncel

Kupalar Yerde Kaldı

Kupalar Yerde Kaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 94'üncü yıldönümü dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "27 Aralık Okullararası Atatürk Kır Koşusu", 9 kategoride 850 sporcunun katılımıyla Titreyengöl ile Cumhuriyet Meydanı arasında gerçekleştirildi.

27.12.2013 16:19

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 94'üncü yıldönümü dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "27 Aralık Okullararası Atatürk Kır Koşusu", 9 kategoride 850 sporcunun katılımıyla Titreyengöl ile Cumhuriyet Meydanı arasında gerçekleştirildi.

Yarışlar, sporcuları başlama noktasına taşıyacak yeterli aracın olmaması nedeniyle gecikmeli başlarken, toplanma noktası olan Cumhuriyet Meydanı'na değişik kategorilerdeki öğrencilerin bazılarının gecikmeli gelmesi, bazılarının anonsu duymaması ve aynı araçla başlama noktasına gelmesi sonucu birlikte yarışmak zorunda kaldı.

HEM ÖDÜL TÖRENİ HEM YARIŞ

İlköğretim ve ortaokul kategorilerinde dereceye giren öğrencilerin belirlenmesinin ardından gençler, büyükler ve masterler kategorilerinde yarışma devam ederken, organizasyon komitesi tarafından ödül töreni başlatıldı. Bir taraftan yarışlar devam ederken, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Garnizon Komutanı J. Albay Metin Alkaya, Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Koçanlı, Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürvekili Muammer Sarıdemir davet edilerek dereceye giren öğrenci ve okullara madalya verildi.

Genç erkek ve genç kızlar kategorilerinde dereceye giren öğrenciler ise madalya ve kupalarını alamadan törenin sona erdiğinin açıklanması ile şaşkınlık yaşadı. Dereceye giren öğrenciler, kupalarını almadan yarış alanından ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kupalar Yerde Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement