Kuşadası'nda Buğday Tarlasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

Kuşadası'nda Buğday Tarlasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Ali Sabancı'nın kiracısı olduğu 90 dönümlük buğday tarlasında çıkan yangın, yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangın, buğday hasadının yapılmasından bir gün sonra samanların toplanması esnasında çıktı ve kısa sürede tüm alana yayıldı. Orman işletme müdürlüğüne bağlı ekiplerin yanı sıra itfaiye, jandarma ve polis ekipleri de müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor.

16.06.2023 03:05

Buğday tarlasında çıkan yangın korkuttu

AYDIN - Aydın'ın Kuşadası ilçesinde akşam saatlerinde buğday tarlasında çıkan yangın korkuttu. Yaklaşık 90 dönümlük buğday tarlasında çıkan yangın 3 saat süren çalışmanın sonucu kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ali Sabancı'nın kiracısı olduğu 90 dönümlük buğday tarlasında henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Buğday hasadının yapılmasından bir gün sonra samanların toplanması esnasında çıkan yangın kısa sürede tüm alana yayıldı. Önce çevredeki çiftçilerin çabası ile söndürülmeye çalışılan yangına orman işletme müdürlüğüne bağlı ekiplerin yanı sıra itfaiye, jandarma ve polis ekipleri de müdahale etti. Kısa sürede büyüyen yangın sebebi ile çıkan dumanlar gökyüzünü kapladı. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor.

Kuşadası\'nda Buğday Tarlasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuşadası'nda Buğday Tarlasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement