Kuşadası'nda Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika
Güncel

Kuşadası'nda Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi

Kuşadası\'nda Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde öğlende başlayıp etkili olan sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi.

04.12.2014 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde öğlende başlayıp etkili olan sağanak yağmur yaşamı olumsuz etkiledi. Bir bulvar üzerindeki zemin katta kalan işyerlerini sular bastı. Karayollarının ilçedeki köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle su basınlarının olduğunu söyleyen esnaf, eylem yaptı.

İlçede öğlen başlayan aralıklarla etkisini hissettiren sağanak yağmur nedeniyle sokak ve caddeler suyla dolup taştı. Hayatı olumsuz etkileyen yağmur, çevreyolu etrafındaki zemin katta kalan bazı ev ve işyerlerinde su baskını oldu.

Süleyman Demirel Bulvarı üzerine karayolları tarafından yaptırılan köprülü kavşak çalışmalarının su baskınlarına yol açtığını söyleyen Cumhuriyet Mahallesi esnafı, yağmurun dinmesiyle birlikte eylem yaptı. Çalışmaları süren köprülüğü kavşağın altındaki Süleyman Demirel Bulvarı'nı 30 dakika ulaşıma kapatan grup, tepki gösterdi. Köprünün yağmur suları için set oluşturduğunu, biriken suların işyerlerine dolduğunu söyleyen esnaf Murat Ilgaz, "Her yağmur yağışından sonra aynı durumdayız. Dükkanlarımızı, depolarımızı su basıyor. Konuyla ilgili muhatap bulamıyoruz. Aylardır mağduriyetimizi yetkililere iletmeye çalışıyoruz fakat sesimizi duyan yok. Umarım bir an bu sorun biter, yağmur berekettir fakat biz bu bereketten korkar olduk" dedi. Tepkisini dile getiren grup, sessizce dağıldı.

Yağmur sonrası belediye ekipleri, sel sularının kirlettiği cadde ve sokaklarda çalışma başlattı. Yağmurun dinmesi belediye ekiplerinin çalışmaları sonrası ilçede hayat normale döndü. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşadası'nda Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement