Boşandığı Eşini Yol Ortasında Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Boşandığı Eşini Yol Ortasında Bıçaklayarak Öldürdü

Boşandığı Eşini Yol Ortasında Bıçaklayarak Öldürdü

Kütahya'da 37 yaşındaki Muhittin Öztürk, bir süre önce boşandığı 28 yaşındaki Tuğba Arık'ı yol ortasında boğazından, göğsünden ve sırtından bıçaklayarak öldürdü.

12.12.2014 14:52  Güncelleme: 14:06

Gün geçmiyor ki Türkiye'de yeni bir kadın cinayeti haberi daha olmasın. Karaman ve Aydın'daki kadın cinayeti haberlerinden sonra bugün de bir haber Kütahya'dan geldi.

Kütahya'da 37 yaşındaki Muhittin Öztürk, bir süre önce boşandığı 28 yaşındaki Tuğba Arık'ı yol ortasında boğazından, göğsünden ve sırtından bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı daha sonra polisi arayıp eski eşini öldürdüğünü, boğuşma sırasında bıçakla kendisinin de yaralandığını söyledi.

GÖĞSÜNDEN, SIRTINDAN VE BOĞAZINDAN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Olay saat 11.00 sıralarında Sultanbağı Mahallesi'ndeki tarihi Hisar Kalesi'ne giden yol üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Kütahya'nın Domaniç ilçesinde oturan Muhittin Öztürk Kütahya kent merkezine gelerek bir süre önce boşandığı Tuğba Arık ile buluştu. Öztürk ile Arık arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden tartışma çıktı. Öztürk eski eşi Tuğba Arık'ı göğsünden, sırtından ve boğazından bıçakladı.

POLİSİ ARADI "EŞİMİ ÖLDÜRDÜM" DEDİ

Genç kadını yol ortasında kanlar içerisinde bırakıp kaçan Muhittin Öztürk bir süre sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak "Eski eşimi öldürdüm. Boğuşma sırasında ben de yaralandım. Şu an eski jandarma tabur komutanlığı önündeyim." dedi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Tuğba Arık kurtarılamadı. Polis ekipleri katil zanlısı Muhittin Öztürk'ü Bahçelievler Mahallesi'ndeki eski jandarma Tabur Komutanlığı binası önünde buldu.

Elinden ve çeşitli yerlerinden bıçakla hafif yaralanan Öztürk, polislerin çağırdığı 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öztürk acil serviste polis gözetiminde tedavi altına alınırken, Tuğba Arık'ın cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşandığı Eşini Yol Ortasında Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • adalet lazım: boşanmada mahkeme kadına haksız yere nafaka bağlarsa bu haberler çok çıkar önce adalet . . . . . . . . . !!!!!!!! 48 8 Yanıtla
  • Köylü: bu gidişle memlekette karı kalmayacak, hergün bir iki öldürüyorlar yaa. . . 40 6 Yanıtla
  • Semsi: Bu gidis le memlekete durust kadin kalmayacak su tv lerdeki dizilere filimlere bir baksaniza kadinlar onlara ozeniyor kimse baska yerlerde suclu atamasin acilen devletin el koymasi lazim. 35 9 Yanıtla
  • tuhan: kadın hakları kadın hakları alın size kadın hakları 21 4 Yanıtla
  • 034: BEN ÜSTÜNE BASA BASA EĞİTİM EĞİTİM DİYORUM EĞİTİM ŞART. . 10 14 Yanıtla
  • Ali: Tayyibin eseri 11 12 Yanıtla
  • Mk: Kütahya da da oluyorsa artık çok vahim 7 16 Yanıtla
  • FBCAN: Şerefsizler kendileri her haltı işliyor. Kadında bunlara dayanamayıp boşanıyor. Özgür kalan kadın sevgili bulunca adı bilmem ne oluyor ve öldürülüyor. Dünyanın en adi erkeğidir Türk erkeği. . . (Kadın ilişkileri ve evlilik konusunda tabi ki) 15 5 Yanıtla
  • Meto: Islam ahlakini okumamiz mecburudir. Islam ahlaki ilk okullardan baslamali. 11 4 Yanıtla
  • recep: Bakabileceğin taşıyabileceğin kadınla evlenecen seviyom diye sana göre olmayan kadını almıcan alırsan eşşek gibi bakacan katlanacan katlanamıyorsan adam gibi boşanacan ve senden çıkacak dinimizde boşanmak var, sonrada görmicen taki senden yardım isteyesiye kadar. Ayrıca kıskanacağın kadınıda boşamıycan eğer sen boşanmak isterken o boşanırsada olay bitmiştir senin için o bombadır uzaklaşacan yoksa hapiste seni öperler bilmem anlatabildimmi delikanlı geçinen vatandaşım. 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement