Kütahya'da İHH tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği yoğun ilgi gördü - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da İHH tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği yoğun ilgi gördü

Kütahya\'da İHH tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği yoğun ilgi gördü

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği etkinliği, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Çocuklar, Kent Ormanında düzenlenen etkinlikte palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayıp, yüz boyama ve çeşitli yarışmalarla eğlendi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da çocukların oyun keyfine ortak oldu. İHH Kütahya Şubesi Başkanı Mustafa Yenipazar, etkinliğin amacının desteklenen yetim çocuklar ve sevgi evlerinden gelen çocuklarla birlikte olmak olduğunu belirtti. Çocuklara oyuncaklar ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

19.08.2023 23:22

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği tarafından düzenlenen "Çocuk Şenliği" etkinliği, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Çocuklar, Kent Ormanında düzenlenen etkinlikte alana kurulan şişme oyun parkında palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayıp, yüz boyama ve çeşitli yarışmalarla eğlenirken, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ta çocukların oyun keyfine ortak oldu.

İHH Kütahya Şubesi Başkanı Mustafa Yenipazar, yaptığı açıklamada, "Çocuk Şenliğimizin bu yıl 10. gerçekleştiriyoruz. Bu pikniğe gerçekleştirmemizin sebebi, Kütahya'da desteklemeye devam ettiğimiz yetim çocuklar ile, sevgi evlerinden gelen çocuklarımızla birlikte onların yanında olduğumuzu göstermeye çalıştığımız bir etkinliğimiz. Onlar için oyun parkı kurduk, köfte, ayran, patlamış mısır ve elma şekeri gibi ikramlarımız oldu. Onlar, abi ve ablaları ile birlikte oyunlar oynayıp neşeli anlar geçirdiler" dedi.

Çocuklara oyuncaklar ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da İHH tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği yoğun ilgi gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement