Kütahya'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kütahya'daki Trafik Kazası

Kütahya\'daki Trafik Kazası

Kütahya'da trafik kazasına müdahale ederken şehit olan er Fatih Karaaslan'nın Kocaeli'deki baba evinde hüzün var.

27.12.2012 15:02

Kütahya'da trafik kazasına müdahale ederken şehit olan er Fatih Karaaslan'nın Kocaeli'deki baba evinde hüzün var.

Şehidin babası Hikmet Karaaslan, Başiskele ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki evinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, acı haberi sabah saatlerinde aldıklarını anlattı.

Oğlunun, üniversite eğitimini 1. sınıfta dondurarak askere gitmek istediğini belirten baba Karaaslan, "Devre kaybı olunca askere gidemedi. Biz de onu kendi işimizde, inşaatlarda çalıştırdık. 'Hayatı görsün de okuluna dönsün' diye. Ama dönmedi, yine ısrarla 'baba ben askere gideceğim' dedi" şeklinde konuştu.

Karaaslan, oğlunun geçen sene nişanlandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Evladım isteyerek askere gitti. Hatta askere gitmesini biz de göremedik. Umredeydik, bizi de beklemedi. 'Beklemem baba, ben askere gideceğim' dedi. Gerçekten çok istekliydi. Demek ki onu çağıran birileri vardı. Rabbime şükürler olsun, o mertebeyi bize nasip etti. Rabbim herkese nasip etsin."

Oğlunu en son geçen hafta görmeye gittiklerini anlatan Karaaslan, oğlunun kendisine, askerde kullandığı aracın lastiklerini değiştirdiğini söylediğini aktararak, "Artık kışın da sıkıntımız yok, lastikleri değiştiler. Arabalara kış lastikleri takıldı, rahatımız çok iyi" şeklinde konuştuğunu söyledi.

Şehit Karaaslan'ın cenazesi, yarın Yuvacık Merkez Camisi'nde Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kütahya-Gediz karayolunun 20. kilometresindeki Kireç köyü mevkisinde trafik kazasına müdahale eden erler Uygar Yalçınkaya ve Fatih Karaaslan ile kaza yerinde yardım etmek için aracından inen Fevzi Seçkin'e, Sebahattin A. idaresindeki 64 LT 855 plakalı fayans yüklü tır çarpmış, Yalçınkaya ve Seçkin olay yerinde, Karaaslan da kaldırıldığı DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

Muhabir: Metin Girgin

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kütahya'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement