Liverpool'da Plan Balotelli'yi Satıp Transfere Kaynak Yaratmak - Son Dakika
Güncel

Liverpool'da Plan Balotelli'yi Satıp Transfere Kaynak Yaratmak

Liverpool\'da Plan Balotelli\'yi Satıp Transfere Kaynak Yaratmak

Liverpool'da sezon başında Milan'dan 16 milyon pound karşılığı transfer edilen Balotelli, Liverpool'da gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratmıştı.

12.01.2015 10:52  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sercan SAPANATAN,İstanbul-DHA

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. tur rakibi Liverpool'da sezon başında Milan'dan 16 milyon pound karşılığı transfer edilen Balotelli, Liverpool'da gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Balotelli'nin bu kötü performansı Liverpool'da forvet arayışları neden olurken listenin başında ise Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2.tur rakibi Napoli'nin Arjantinli forveti Gonzalo Higuain olduğu belirtildi. İngiliz takımının bu transferi yapabilmesi için İtalyan forvet Mario Balotelli'yi satıp transfer için kaynak yaratmak istiyor. Liverpool'da Higuain için Napoli'ye para ve Brezilyalı Lucas'ı önermeyi planlıyan İngilizler bu transfer için eski hocaları olan Rafa Benitez ile olan iyi ilişkilerine güveniyorlar.

Öte yandan kaleci transferi içinde çalışmalarını sürdüren Liverpool'da yeni aday Sampdoria'nın Arjantinli kalecisi Sergio Romero. Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda başarılı bir performans gösteren 27 yaşındaki kaleci için Sampdoria'nın sezon ortasında satmaya niyeti olmadığı İngiliz basınında yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liverpool'da Plan Balotelli'yi Satıp Transfere Kaynak Yaratmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement