Lys Türkiye Birincisi Arabasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Lys Türkiye Birincisi Arabasını Aldı

Lys Türkiye Birincisi Arabasını Aldı

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) Türkiye birincisi olan Özel Aziziye Anadolu Lisesi Öğrencisi Ahmet Koçak, dershanesi tarafından otomobil ile ödüllendirildi.

21.09.2013 16:47

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) Türkiye birincisi olan Özel Aziziye Anadolu Lisesi Öğrencisi Ahmet Koçak, dershanesi tarafından otomobil ile ödüllendirildi. LYS Türkçe-Sosyal dalında birinci olan Erzurumlu Ahmet Koçak'a öğrenim gördüğü özel dershane tarafından otomobil hediye edildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Gösteri Merkez'inde düzenlenen otomobil verme törenine Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, dershane müdürleri, öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende LYS Türkiye birincisi olan Özel Aziziye Anadolu Lisesi Öğrencisi Ahmet Koçak'a dershanesi tarafından otomobil hediye edildi. Araba hediyesini İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve dershane müdürleri verdi. LYS Türkiye birincisi Ahmet Koçak, başarısını Erzurum'a ve dershanesine borçlu olduğunu söyledi. Koçak, Ders çalışırken araba kazanmak için ders çalışmadık. Erzurum'dan böyle bir birincilik çıktığı için Türkiye'de Erzurum'un ismi duyulduğu için çok mutluyum. Benden sonra gelen arkadaşlarımın bu birincilikleri devam ettirip Erzurum'un adını duyurmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından LYS Türkiye birincisi Ahmet Koçak'a arabasının anahtarı hediye edildi. Arabasının anahtarını alan Koçak, ehliyeti olmadığı için arabayı kullanamayacağını söylerken yarın İstanbul'a gideceğini ve kazandığı Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okumaya başlayacağını söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lys Türkiye Birincisi Arabasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement