Maçın Ardından -Kemal Özdeş/rıza Çalımbay - Son Dakika
Son Dakika Logo

Maçın Ardından -Kemal Özdeş/rıza Çalımbay

27.05.2017 19:21

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'a 3-0 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş, bu sezon ligde bulundukları yerden memnun olmadıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'a 3-0 mağlup olan Kasımpaşa'da teknik direktör Kemal Özdeş, bu sezon ligde bulundukları yerden memnun olmadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, "İlk yarıda çok fazla pozisyon hatası yapmadık. Rakibimize çok fazla yan top verdik ama kazandığımız toplarla etkili kontra atak yapamadık. İkinci golü yiyene kadar topa sahip olmaya çalıştık ama oyuna ortak olacakken ikinci golü yedik. Rakibimizin önde oynayan oyuncularının coşkusu daha iyiydi. İç sahadaki en kötü oyunumuzu oynadık. Ligde bulunduğumuz yerden memnun değilim" diye konuştu.

Ligin sona ermesinin ardından gelecek yılın planlamasına başlayacaklarını belirten Özdeş, "Gençlerbirliği maçıyla ligi tamamlayıp gelecek yılın planlarını yapmaya başlayacağız. Daha iyi kadromuz olacak. Seneye tribünlerin dolmasını istiyorum. Oyun standartlarımızın devam etmesi lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Çalımbay: "Oyuncularımla gurur duyuyorum"

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise şunları kaydetti:

"Kazanmamız gereken önemli bir maçtı. Kağıt üzerinde favoriydik ama kolay olmayacağını biliyorduk. Golü bulana kadar zorlandık, ikinci golden sonra rahatladık. Ligin sonu olmasına rağmen tempo iyiydi. Göreve gelirken galibiyeti olmayan bir takım bugün Avrupa'ya gitmeyi konuşuyorsa oyuncularımla gurur duyuyorum. Bunlar yönetimin, teknik heyetin ve taraftarın bütünleşmesiyle oldu. Bu akşamki Fenerbahçe maçı ve kupa finali bizim için önemli. Oyuncularımı ligdeki başarılarından dolayı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maçın Ardından -Kemal Özdeş/rıza Çalımbay - Son Dakika


Advertisement