Malatya'da Trafik Kazası: 13 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Trafik Kazası: 13 Kişi Yaralandı

Malatya\'da Trafik Kazası: 13 Kişi Yaralandı

Malatya'nın Darende İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

23.07.2013 14:00  Güncelleme: 10:03

Kaza, dün gece saatlerinde Kayseri- Malatya karayolunun Akçatoprak Köyü yakınlarında meydana geldi. Sadık Coşkun yönetimindeki 44 DZ 613 Plakalı minibüsle, Hollanda'dan memleketleri Elazığ'a tatile gittikleri belirtilen Hacı Kaynak yönetimindeki Hollanda plakalı minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu iki araçta bulunan 13 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar Sadık Coşkun (47), Hatice Coşkun(49), Mehmet Coşkun (30), Güzel Coşkun (42), Hamza Coşkun (18), Ercan Coşkun (22) ve Gökhan Coşkun (21) ile Bircan Kaynak (7), Ferhat Kaynak, (12), Serhat Kaynak, (6) Zehra Kaynak, (7) Hacı Kaynak (43) ve Mehmet Kaynak (14) Darende ve Malatya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş da kazadan sonra Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine giderek yaralıları ziyaret etti.

Kaza sonrası her iki araç da hurdaya dönerken, bir süreliğine trafiğe kapanan Kayseri- Malatya karayolu araçların çekilmesiyle yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Malatya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya'da Trafik Kazası: 13 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement