Maltepe'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Maltepe\'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Maltepe'de eski arkadaşlar arasında çıkan silahlı kavgada, aralarında ekmek almaya giden bir kadının da bulunduğu 3 kişi yaralandı.

17.11.2012 18:21

Maltepe'de eski arkadaşlar arasında çıkan silahlı kavgada, aralarında ekmek almaya giden bir kadının da bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Olay saat 16.00 sıralarında Maltepe Feyzullah Mahallesi Krizantem Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Emre Akdeniz (18) ve Hasan Dursun isimli arkadaşlar, Krizantem Sokak'ta sohbet ederken, eskiden beri arkadaşları oldukları Mert K. (20) yanlarına geldi. Bir süre sokak üzerinde konuşan arkadaşlar arasında birden tartışma çıktı. Nedeni henüz öğrenilemeyen tartışmanın büyümesi üzerine Mert K. belindeki silahını çekerek eski arkadaşlarını kurşun yağmuruna tuttu. Sol bacağından vurulan Emre Akdeniz ve kolundan vurulan Hasan Dursun yere yığılırken, seken kurşunlardan biri de yoldan geçmekte olan ve fırına ekmek almaya gittiği öğrenilen Füsun Topal'a (54) isabet etti. Saldırıdan sonra Mert K., olay yerinden kaçarken olayı gören vatandaş sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Bu sırada yoldan geçmekte olan diş hekimi Umur Arıkan, yerde acı içinde kıvranan yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Akdeniz ve Dursun'u ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken, Füsun Topal ise yakında bulunan bir tıp merkezine kaldırıldı. Daha sonra tıp merkezine gelen ambulansa konulan Topal'da, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Kaçan Mert K.'nın yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Öte yandan, görgü şahidi bir vatandaş bir anda silah sesi duyduklarını ifade ederek, "Silahlı kavga çıktı. Bir anda kadında arada kaldı ve vuruldu" şeklinde konuştu.

Bir diğer görgü şahidi ise ne olduğunu tam olarak bilmediğini belirterek, "Bir anda silah sesleri duyduk. 3 kişinin yaralandığını gördük. Şahsın nasıl kaçtığını bile fark etmedik" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maltepe'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement