Manisa'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanıMANİSA'da, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için 15 bin 200 fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

12.07.2017 21:12

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri anısına hatıra ormanı

MANİSA'da, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için 15 bin 200 fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü için Kayapınar Mahallesi'ndeki Taşlıtepe Mevkii'nde fidan dikim töreni düzenlendi. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, daire müdürleri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri etkinliğe katıldı.

Şehitler için edilen duanın ardından başta Vali Güvençer olmak etkinliğe katılan protokol üyeleri, şehitler anısına fidan dikti. Sonrasında protokol üyeleri, Türkiye haritası görünümünde olan ve içinde 15 Temmuz Darbe gecesi şehit olanların fotoğraflarının bulunduğu tabelanın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Törenden sonra katılanlara lokma ve limonata ikramı yapıldı. Hatıra ormanlığına mavi servi, yalancı akasya, zakkum, ardıç, sarı çiçekli yasemin ile sarı gövdeli kızılcık olmak üzere toplam 15 bin 200 fidanın dikildiği belirtildi.

Manisa\'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Hatıra Ormanı - Son Dakika


Advertisement