Ege'de 1 Dakika Arayla 2 Deprem! İzmir ve Manisa Sallandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ege'de 1 Dakika Arayla 2 Deprem! İzmir ve Manisa Sallandı

27.01.2019 06:45  Güncelleme: 07:58

Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 06.15'te 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. İzmir'de de saat 06.16'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'in Menemen ilçesinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

MANİSA'DAKİ DEPREM

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 06.15'de yerin 11,4 km derinliğinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Manisa ve çevre illerde hissedildi.

İZMİR'DEKİ DEPREM

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, İzmir'in Menemen ilçesinde saat 06.16'da yerin 4,7 km derinliğinde 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir ve çevresinde hissedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ege'de 1 Dakika Arayla 2 Deprem! İzmir ve Manisa Sallandı - Son Dakika


Advertisement