Mariam Kavakçı'nın Kardeşi Fatma'nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Mariam Kavakçı'nın Kardeşi Fatma'nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı Olduğu Ortaya Çıktı

Cumhurbaşkanı danışmanlığına atanması tartışılan Mariam Kavakçı'nın kızkardeşi Fatima Gülham Abushanab'ın da Beştepe'de görev yaptığı ortaya çıktı.

11.01.2019 08:08  Güncelleme: 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Merve Kavakçı'nın kızı Mariam Kavakçı'nın Cumhurbaşkanlığı danışmanlığına getirilmesi tartışma konusu olmuştu. Kavakçı'nın diğer kızı Fatma'nın da Cumhurbaşkanı danışmanı olduğu ortaya çıktı. Kavakçı Ailesi son günlerdeki gelişmeler nedeniyle yine Türkiye'nin gündemine oturdu.

Merve Kavakçı 1988 yılında Ürdün asıllı ABD vatandaşı Ali Ahmad Abushanab ile evlendi. Bu evlilikten Fatma Gülham ve Mariam isminde iki kızı oldu. Kavakçı, Ali Ahmad Abushanab çifti 1993 yılında boşandı.

MARIAM, DANIŞMANLIĞA ATANMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merve Kavakçı'nın kızı Mariam ( İncil'de Meryem anlamında kullanılan) Kavakçı'yı Cumhurbaşkanlığı danışmanlığına atamıştı.

Mariam Kavakçı'nın Kardeşi Fatma'nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı Olduğu Ortaya Çıktı

Bir süre önce Kuala Lumpur Büyükelçisi olarak atanan Merve Kavakçı'nın kızı Mariam Kavakçı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a danışman olarak atanması tartışmalara neden olurken, Merve Kavakçı'nın diğer kızı Fatma Gülham Abushanab'ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışanı olduğu ortaya çıktı.

FATIMA, CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI OLARAK ANONS EDİLDİ

ODATV'de yer alan habere göre, AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Hak-İş'in "Yenilikçi Yöntemlerle Kadın Çalışanların Eğitim Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi'nin kapanışına katılan Fatma Gülham Abushanab, Cumhurbaşkanlığı danışmanı olarak anons edildi.

Mariam Kavakçı'nın Kardeşi Fatma'nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı Olduğu Ortaya Çıktı
Mariam Kavakçı\'nın Kardeşi Fatma\'nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Danışmanı Olduğu Ortaya Çıktı

Son Dakika Güncel Mariam Kavakçı'nın Kardeşi Fatma'nın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement