Portekiz Genelkurmay Başkanı Monteiro Marmaris'te tatilde
Muğla'nın Marmaris İlçesi, Portekiz Genelkurmay Başkanı Orgeneral Artur Neves Pira Monteiro'yu ağırladı. Ailesiyle Marmaris'e gelen konuk genelkurmay başkanı, Türk Genelkurmay Başkanlığı'ndan bazı askeri yetkililerle birlikte cennet koylarda tekne turuna çıktı.
Portekiz Genelkurmay Başkanı Orgeneral Artur Neves Pira Monteiro, bugün ailesiyle birlikte Marmaris'e geldi. Türk Genelkurmay Başkanlığı yetkililerden oluşan bir heyet, konuk Genelkurmay Başkanı Monteiro ile "Marmaris Palace" isimli ahşap yat ile denize açıldı.
Polis ve askeri istihbarat yetkililerinin Marmaris yoğun güvenlik önlemi aldığı ziyarette Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı'na bağlı hücum botları denizde takip etti. Marmaris Körfezi'nde bir süre tur atan yat, daha sonra rotasını açık denize çevirdi.
Genelkurmay Başkanı Monteiro, önceki gün Ankara'da Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve askeri heyet ile görüşmelerde bulunmuştu.
Son Dakika › Güncel › Marmaris Portekiz Genelkurmay Başkanı Monteiro Marmaris'te Tatilde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.