Menderes Belediye Başkanı Çiçek: "44 Mahallemize Eşit Hizmet Anlayışı ile Çalışmaya Devam Edeceğiz" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Menderes Belediye Başkanı Çiçek: "44 Mahallemize Eşit Hizmet Anlayışı ile Çalışmaya Devam Edeceğiz"

30.04.2026 11:14  Güncelleme: 12:00

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Menderesimize en iyi hizmeti gerçekleştirmek için çaba veriyoruz. 44 mahallemize eşit hizmet anlayışı ile ihtiyaç duyulan bölgeleri önceleyerek çalışmaya devam edeceğiz. Menderes en iyisini hakkediyor” dedi.

(İZMİR) - Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, "Menderesimize en iyi hizmeti gerçekleştirmek için çaba veriyoruz. 44 mahallemize eşit hizmet anlayışı ile ihtiyaç duyulan bölgeleri önceleyerek çalışmaya devam edeceğiz. Menderes en iyisini hakkediyor" dedi.

Başkan Çiçek, belediye çalışmalarını sahada inceleyerek sürece ilişkin bilgi aldı. Çiçek, saha incelemeleri sırasında mahalle ziyaretlerinde de bulundu. Çile, Dereköy, Kuyucak ve Küner mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Çiçek, yapılan hizmetleri ve ileriye dönük projeleri anlattı.

"Menderes en iyisini hakkediyor"

Saha çalışmalarına ilişkin konuşan Çiçek, "Ekiplerimiz sahada büyük bir özveri ile çalışıyor. Menderesimize en iyi hizmeti gerçekleştirmek için çaba veriyoruz. 44 mahallemize eşit hizmet anlayışı ile ihtiyaç duyulan bölgeleri önceleyerek çalışmaya devam edeceğiz. Menderes en iyisini hakkediyor" ifadelerini kullandı.

"Durmadan, yorulmadan çalışıyoruz"

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Çiçek, "Her şey sizin için. Durmadan, yorulmadan, en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Böyle de devam edeceğiz. Mendereslilerin geri dönüşleri, memnuniyeti bizim için çok değerli ve önemli. Vatandaşlarımızın taleplerini teker teker not ettik. Bu konuda çalışmaları başlattık. Menderes aşkıyla daima hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Menderes Belediye Başkanı Çiçek: '44 Mahallemize Eşit Hizmet Anlayışı ile Çalışmaya Devam Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement