Mersin'de intörn doktor tüfekle vuruldu - Son Dakika
Güncel

Mersin'de intörn doktor tüfekle vuruldu

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışan intörn doktor Nidanur N., aynı hastanede çalışan teknisyen Ersin K. tarafından tüfekle vuruldu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Ersin K.'nin Nidanur N.'yi görünce inip tüfekle ateş ettiği ve ardından kaçtığı görülüyor. Nidanur N.'nin sağlık durumu ciddiyetini korurken, polis ekipleri Ersin K.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

24.10.2023 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'de intörn doktor Nidanur N.'nin aynı hastanede çalışan teknisyen Ersin K. tarafından tüfekle vurulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'nde meydana geldi. Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışan teknisyen Ersin K., aynı hastanede intörn doktor olan Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Nidanur N.'nin evinin bulunduğu sokağa gitti. Burada bir süre araçta bekleyen Ersin K., evine doğru yürüyen Nidanur N.?yi görünce inip, tüfekle ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Nidanur N. ağır yaralandı. Nidanur N., çevredekilerin çağırdığı ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Nidanur N.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Bu arada saldırı, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir süre aracında bekleyen Ersin K.?nin Nidanur N.'yi görünce inip tüfekle ateş ettiği, genç kadının yere düştükten sonra da ateş etmeyi sürdürdüğü, ardından da uzaklaştığı görüldü.

Olayın ardından kaçan Ersin K.'nin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmasının sürdüğü bildirildi.

Mersin\'de intörn doktor tüfekle vuruldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de intörn doktor tüfekle vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement