Mersin'de Oto Hırsızlığı Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin'de Oto Hırsızlığı Operasyonu

Mersin\'de Oto Hırsızlığı Operasyonu
20.05.2012 15:17

Mersin'de İstanbul, Konya ve Mersin'de çaldıkları araçları parçalayarak hurda araçlara monte ettikleri ileri sürülen 4 kişi yakalandı.

Mersin'de İstanbul, Konya ve Mersin'de çaldıkları araçları parçalayarak hurda araçlara monte ettikleri ileri sürülen 4 kişi yakalandı. Şahısların, çalmak için özellikle çiftçilerin kullanabilecekleri ucuz otomobilleri tercih ettikleri öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma neticesinde Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan bir oto yedek parça ve tamiri işi yapan işyerine baskın düzenledi. Savcılığın arama kararı ile birlikte yapılan ve işyeri sahibinin evinde de sürdürülen aramalar neticesinde İstanbul'dan 2, Konya ve Mersin'den ise çalınan birer aracın motor şasi numaraları hurdaya ayrılmış araçların üzerinde bulundu.

Gelişmeler üzerine gözaltına alınan A.İ.Ç. (56), İ.K. (38), H.S. (52) ve S.K. (40) adlı şüpheliler, gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.İ.Ç., İ.K. ve H.S. mahkemece tutuklanırken, S.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Oto Hırsızlığı Operasyonu - Son Dakika


Advertisement