Mersin'de Polise Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Polise Silahlı Saldırı

Mersin\'de Polise Silahlı Saldırı

Mersin'de polis merkezi önünde nöbet tutan çevik kuvvet polislerine yönelik silahlı saldırı düzenlendi.

21.03.2012 23:10

Mersin'de polis merkezi önünde nöbet tutan çevik kuvvet polislerine yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi'nde bulunan Siteler Polis Merkezi'ne, yaklaşık 200 metre mesafeden biri uzun namlulu olmak üzere 2 silahla ateş açıldı. Merkez önünde nöbet tutan çevik kuvvet polislerine yönelik saldırıda, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Saldırıda polis merkezi de isabet almadı. Olayın ardından alarma geçen polis, saldırının yapıldığı bölgeyi kuşattı. Özel Harekat Şubesi, Çevik Kuvvet Şubesi ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kaçan saldırganların

yakalanması için bölgede operasyon başlattı.

Güneş Mahallesi 59131 sokak üzerinde yaklaşık 40 adet boş kovan bulundu. Saldırının, boş kovanların bulunduğu sokak üzerindeki bir inşaata yakın bölgeden düzenlendiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemede ise biri uzun namlulu olmak üzere 2 silahın kullanıldığı saptandı. Saldırıda yakındaki bir eve 8, diğerine 2, inşaat halindeki binaya ise 6 adet mermi isabet ettiği belirlendi. Mermilerden birinin, evin camını kırdığı kaydedildi.

Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, saldırının karakola 200 metre mesafedeki bir inşaattan rasgele ateş açılarak gerçekleştirildiğini belirterek, "Vatandaşların evlerine isabet etmiş. Polis merkezimizdeki personelimizde veya vatandaşlarımızda yaralanan yok. Şu anda takip devam ediyor. Mahalle kuşatıldı, araştırmalar devam ediyor. Ümit ediyoruz, en kısa sürede failleri yakalar, adalete teslim ederiz" dedi. Öksüz, saldırganların 2 kişi olduğunu düşündüklerini de sözlerine ekledi.

Öte yandan, ekiplerin boş kovan incelemesi yaptığı sırada art arda duyulan 3 silah sesi, bölgede hareketliliğe neden oldu. Sesin kaynağını belirlenmesi için çalışma başlatıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Polise Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement