Mersin'de Tartışmalı Helikopterli Seçim Çalışması - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Tartışmalı Helikopterli Seçim Çalışması

Mersin\'de Tartışmalı Helikopterli Seçim Çalışması

MHP'li Burhanettin Kocamaz'ın Mersin Büyükşehir Belediyesi anblemli helikopter ile partisi lehine seçim çalışması yapması tartışmalara neden oldu.

05.06.2015 15:30  Güncelleme: 15:40

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz'ın, üzerinde 'Büyükşehir Belediyesi' yazılı helikopter ile partisi lehine seçim çalışması yapması kentte eleştirilere yol açtı. Ancak aynı helikopterin değişik günlerde MHP ve Belediye tarafından ayrı ayrı THK'dan kiralandığı belirtildi.

"BELEDİYEMİZE AİT HELİKOPTERLE HAREKET ETTİK"

Büyükşehir Belediyesi anblemli helikopter ilk kez 29 Mayıs'ta Mut'ta yapılan Karacaoğlan Kayısı Festivali'nde görüldü. Helikoptere ilk binenlerden Tarsus Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can Facebook hesabında 29 Mayıs'ta bir video paylaştı. Can videonun altına, "MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Oktay Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz ve İl Başkanımız Sayın Sebahattin Kılıç ile birlikte Mut İlçemizde Karacaoğlan Kayısı Festivali'ne katılmak üzere Büyükşehir Belediyemize ait helikopterle hareket ettik" yazdı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise 3 Haziran'da kişisel Facebook sayfasında helikoptere binerken çekilen fotoğrafı, "Seçim çalışması kapsamında Anamur'da vatandaşlarla bir araya geldik" notuyla paylaştı.

BELEDİYE: BİZ DE KİRALADIK

Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hamit Küçükbatur, helikopterin seçim gezilerinde MHP Mersin milletvekili adayı Oktay Öztürk'ün danışmanı Selçuk Uçan tarafından Türk Hava Kurumu'ndan kiralandığını, daha önce de Belediye'ye ait MESKİ tarafından Başkan'ın ilçelere gitmek üzere kiralamış olduğunu, amblemin o dönemden kalmış olabileceğini söyledi. - Mersin



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Tartışmalı Helikopterli Seçim Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Abuzer kadayıf: Ak parti devlet imkanı kullanınca sanki pollyanna oluyorsunuz.kimin kullandığı belli.hükümet tüm devlet imkanını kullanıyor 0 0 Yanıtla

Advertisement