Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Sarttaş: Rıza Çalımbay Biraz Samimi Olsun - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Sarttaş: Rıza Çalımbay Biraz Samimi Olsun

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Sarttaş: Rıza Çalımbay Biraz Samimi Olsun

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, "Rıza Çalımbay şimdi bıraksın bu işleri biraz samimi olsun. Biz sözleşmesini bile kendisinin isteği çerçevede yaptık" dedi.

28.06.2015 13:57

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, "Rıza Çalımbay şimdi bıraksın bu işleri biraz samimi olsun. Biz sözleşmesini bile kendisinin isteği çerçevede yaptık" dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Sertteş, Rıza Çalımbay'ın Mersin'e bilinçli geldiğini ve anlaşmasını bozacağını bildiklerini söyledi. İstanbul'da Kasımpaşa kulübünden yetkili biriyle Rıza Çalımbay Mersin'e gelmeden konuştuklarını iafede eden Serttaş, "Rıza hocanın Kasımpaşa ile anlaştığını biliyorduk. Bize bu bilgi gelmişti. Şimdi bıraksın bu işleri samimi olsun. Her şey kendi istediği gibi yapıldı. Anlaşması ve ödemeleri kendi istediği tarihlere ayarlandı. Buna rağmen bunu yaptı" diye konuştu.

Serttaş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Servet ve Sinan konusunda hocayla devamlı konuştuk. Futbolcuların geçen seneye göre 1 milyon TL zam isteğini söyledik. Kendisi bile bu rakamlara tepki gösterdi, 'Çok istemişler' dedi. Hatta 'çok afaki ramaklar isterlerse anlaşmanıza gerek yok, ben idare ederim' dedi. Çıkısın bunları konuşsun. Bahane üretmesin. Açıkça 'Ben Kasampaşa ile anlaştım. Buraya da işi bozmaya geldim' desin." - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Sarttaş: Rıza Çalımbay Biraz Samimi Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ahmet akcakil: Mersin in kaderi bu ekmegimizin tuzu yok hayatta kimse bulunmaz hint kumaşı değildir gideren bay bay 0 0 Yanıtla

Advertisement