Mersin - Kılıçdaroğlu, Mersin'de İşçilerle Yemek Yedi - Son Dakika
Güncel

Mersin - Kılıçdaroğlu, Mersin'de İşçilerle Yemek Yedi

Mersin - Kılıçdaroğlu, Mersin\'de İşçilerle Yemek Yedi

Kılıçdaroğlu, Mersin'de işçilerle yemek yedi (ek) HORTUMLARI KESECEĞİM Aday tanıtım toplantısının ardından Tarsus İlçesi'nin Dörtler Mahallesi'ne geçen Kemal Kılıçdaroğlu, burada Yörüklerle bir araya geldi.

23.04.2015 10:27

Kılıçdaroğlu, Mersin'de işçilerle yemek yedi (ek)

HORTUMLARI KESECEĞİM

Aday tanıtım toplantısının ardından Tarsus İlçesi'nin Dörtler Mahallesi'ne geçen Kemal Kılıçdaroğlu, burada Yörüklerle bir araya geldi. Yoğun ilgiyle karşılaşan ve yörük çadırında vatandaşlarla sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu, yörüklerin yöresel kıyafetlerini giydi. Sıkma ve ayran ikram edilen Kemal Kılıçdaroğlu çadırın önünde halka hitap etti. Yörüklerin arasında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmak için hep beraber mücadele edeceklerini kaydederek şunları söyledi:

"Bu mücadelenin öncülüğünü Yörüklerin yapmasını istiyorum. Yeni bir başlangıç yapalım, huzurlu bir Türkiye kuralım. Diyorlar ki 'Kaynağı nerede bulacaksın?' İster sarayda otur, ister villada otur, sözüm söz bütün o hortumları keseceğim ve millete vereceğim. Siz hiç meraklanmayın hepsini keseceğim, halkın parasını halk için kullanacağım. Sizin vergilerinizi sizin mutluluğunuz için kullanacağım. Bu ülkede 4 yıllık bir süre içinde CHP iktidarında yoksul aile kalmayacak, yoksulluğu tarihe gömeceğim, sizin için çalışacağım. Bırakın kaçak sarayında otursun o. Onurlu bir insan kaçak saraylarda oturmaz. Bu kadar yoksulluk varken sarayda oturulmaz."

Kılıçdaroğlu daha sonra Adana Havaalanı'na geçerek uçakla Ankara'ya hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin - Kılıçdaroğlu, Mersin'de İşçilerle Yemek Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement