MHP'li Kilci: Yaşananların Tek Müsebbibi AKP'dir - Son Dakika
Güncel

MHP'li Kilci: Yaşananların Tek Müsebbibi AKP'dir

MHP\'li Kilci: Yaşananların Tek Müsebbibi AKP\'dir

Mhp Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Ankara'da dün meydana gelen bombalı terör saldırısını lanetleyerek, "Bu yaşadıklarımızın tek müsebbibi, ülkeyi 13 yıldır pervasızca yöneten AKP iktidarıdır.

11.10.2015 12:00

Mhp Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Ankara'da dün meydana gelen bombalı terör saldırısını lanetleyerek, "Bu yaşadıklarımızın tek müsebbibi, ülkeyi 13 yıldır pervasızca yöneten AKP iktidarıdır. Türkiye'yi maalesef kan gölüne çevirdiler" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçim çalışmaları kapsamında, İstasyon Caddesi, Hastane Caddesi ve Düvenönü'ndeki esnafı ziyaret etti. Kilci, Ankara'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 95 yurttaşa rahet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan 246 kişiye de acil şifalar diledi. Nereden ve her kim tarafından gelirse gelsin terörü lanetlediklerini söyleyen Kilci, "Bir taraftan halen aldığımız şehit haberleri diğer tarafta 'kapkara cumartesi' olarak tarihe geçecek Ankara'daki hain terör saldırısı hepimizin yüreğini bir kez daha derin acı ile sarsmıştır" ifadelerini kullandı.

Yaşanan olaylardan AK Parti'yi sorumlu tutan Kilci, şunları söyledi:

"Türkiye'yi maalesef kan gölüne çevirdiler. Bu yaşadıklarımızın tek müsebbibi, ülkeyi 13 senedir pervasızca yöneten AKP iktidarıdır. 13 senedir bu ülkeyi sefalete, yoksulluğa, yolsuzluğa, ihanete, bölücülüğe, hırsızlığa götüren bu AKP'den hesap sorulacağı zamanın ayak seslerini biz duyuyoruz. AKP'den hesap sorabilecek kadrolar sadece Milliyetçi Hareket Partisi'ne aittir. AKP bu ülkenin mukadderatında yer edinebilecek hiçbir şey yapamamıştır. O yüzden de aziz milletimiz bu AKP'ye verebilecekleri bir tek oy yok. Çünkü AKP'ye oy vermek için hiçbir sebep kalmamıştır."

AK Parti'nin din istismarında da sınır tanımadığını savunan Kilci, "Din üzerinden siyaset yapacak kadar çığırdan çıkan AKP'ye başka hesapları soracağımız gibi, Allah'ın dinini istismar etmelerinin de hesabını mutlaka soracağız" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Kilci: Yaşananların Tek Müsebbibi AKP'dir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • musti can : AKP kadar başınıza taş düşsün inşallah 4 0 Yanıtla
  • badıy: akp hepinizden adam 3 0 Yanıtla
  • farklı: hepiniz mal siniz 1 0 Yanıtla
  • Badıy: Hasan kilci şeker fabrikasını yedin ya 0 0 Yanıtla
  • dandini: Kendinize suclayabilseniz bir..cobansiz sürüyü kurt kapar.. kaf dagindan inmeyen burnunuzu asagi indiripte hükümeti kursaydiniz bunlar sayanmayacakti.. yanliz akp yi suclamayin hepiniz suclusunuz.. mhp apoyu astirmadigi icin chpde hdpye barajı gecsin diye desteklediği icin.. akpde iyilikle hallocagini düşündüğü icin 0 0 Yanıtla

Advertisement