MHP'nin Hocalı Katliamına İlişkin Genel Görüşme Açılması Önerisi Kabul Edilmedi - Son Dakika
Güncel

MHP'nin Hocalı Katliamına İlişkin Genel Görüşme Açılması Önerisi Kabul Edilmedi

MHP\'nin Hocalı Katliamına İlişkin Genel Görüşme Açılması Önerisi Kabul Edilmedi

Meclis Genel Kurulu'nda, MHP'nin Hocalı katliamı hakkında genel görüşme açılmasına ilişkin verdiği grup önerisi kabul edilmedi.

26.02.2014 17:54

Meclis Genel Kurulu'nda, MHP'nin Hocalı katliamı hakkında genel görüşme açılmasına ilişkin verdiği grup önerisi kabul edilmedi.

Partisinin grup önerisi üzerinde konuşan MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, elindeki kırmızı karanfili kürsüye bırakarak şöyle dedi:

" Azerbaycan'da, karanfil çiçeği insanların Sevgililer Gününde sevgilisine verdiği, bir kutlamada, doğum günü kutlamasında insanların birbirini tebrik etmek için vermiş oldukları çiçek, gül, karanfil ve özellikle de karanfil Azerbaycan'da şehadetin bir sembolü hâline gelmiştir. Ben de Azerbaycan'daki bu şehadetin sembolü olan karanfil çiçeğini yüce Meclisimizin, gazi Meclisimizin kürsüsüne bırakıyorum ve bununla da gazi Meclisimizin bu konuya sessiz kalmaması gereğinin altını bir kez daha çiziyorum.

Azerbaycan'da, Hocalı kentinde katledilen kardeşlerimizin 26 Şubat günü Türkiye'nin bütün şehirlerinde anılması için bir karar kabul edelim. Hocalı soykırım anıtının dikilmesi için bir karar kabul edelim."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel MHP'nin Hocalı Katliamına İlişkin Genel Görüşme Açılması Önerisi Kabul Edilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement