Minik Kayakçılara Sertifika - Son Dakika
Güncel

Minik Kayakçılara Sertifika

Minik Kayakçılara Sertifika

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği kayak kursunu tamamlayan 90 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

10.02.2013 12:23

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün düzenlediği kayak kursunu tamamlayan 90 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Konaklı Kayak Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, amaçlarının sadece futbolda değil, kayak branşında da sporcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

Türkiye'de başarılı kayakçıların yetişmesi için üzerlerine düşen görevin bilincinde olduklarını belirten Özakalın, Erzurum'da bulunan kayak merkezlerinin, dünyada sayılı kayak pistlerine sahip olduğunu anlattı.

Özakalın, kendileri için önemli olan şeyin, bu önemli kayak merkezlerinde Türkiye'yi başarıyla temsil edecek sporcu yetiştirmek olduğunu vurgulayarak,

"Bunun için üzerimize düşen görevlerin bilincindeyiz. Sadece futbolda değil, ayrıca kayakta altyapıya önem vererek, ülkemize yeni sporcular kazandırmanın gayesindeyiz. Burada yetişen sporcuların, ülkemize önemli başarılar kazandıracaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Remzi Ertek de törene katılan velilere, çocuklarını kursa gönderdikleri için teşekkür etti.

Kayak sporunun gelişmesi için velilere büyük görevler düştüğünü ifade eden Ertek, "Veliler bu işte öncü olmalı. Açılan kayak kurslarına çocuklarını yazdırmalı ve kursun sonunda çocuklarının kayakla bütünleşmesi için çaba harcamalı. Bizlerde bu konuda belediye olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından kursa katılan 90 kursiyere sertifika ve madalya verildi.

Muhabir: Selami Küçükoğlu/ Zehra Melek Çat

Yayıncı: Murat Paksoy - ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Minik Kayakçılara Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement