Muğla'da Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Muğla'da Dolandırıcılık İddiası

Muğla\'da Dolandırıcılık İddiası
18.12.2012 16:51

Milas'ta bir kişi, resmi nikah kıydığı eşinin düğün öncesi yaklaşık 32 bin lira değerinde altınla kaçtığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Milas'ta bir kişi, resmi nikah kıydığı eşinin düğün öncesi yaklaşık 32 bin lira değerinde altınla kaçtığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

Milas'a bağlı Gölyaka köyünde ikamet eden Derya Baldağı (31), tanıdıkları aracılığıyla Denizli'nin Dereli köyünde yaşayan E.N.A (21) ile tanıştı. Baldağı ile E.N.A, bir süre sonra evlenmeye karar verdi.

Yaklaşık 32 bin lira değerinde ziynet eşyası taktığı E.N.A ile Baldağı, Milas'ta yaklaşık bir hafta önce eşinin, adının "Emine" olduğunu söyleyen teyzesinin de bulunduğu törenle belediye nikah salonunda resmi nikahlarını kıydırdı. Daha sonra aynı gün yapılacak düğün hazırlıkları için Selimiye beldesindeki bir kuaföre götürdüğü eşinin kendisine çiçek almasını istemesi üzerine Baldağı, bir çiçekçiye gitti.

Döndüğünde eşini kuaförde bulamayan Baldağı, çevrede yaptığı araştırmada eşi ve teyzesini bulamadı. Denizli'deki köyüne giden, ancak burada da eşini bulamayan Baldağı, dolandırıldığını anladı. Bunun üzerine avukatı Akın Üstündağ ile Milas Cumhuriyet Savcılığı'na giderek eşi ve teyzesi olduğunu söyleyen kişi hakkında şikayetçi oldu.

Derya Baldağı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşadığı olay nedeniyle şok geçirdiğini belirterek, evlendikten 1 saat sonra dolandırılmanın kendisini üzdüğünü söyledi.

Polisin zanlıların yakalanması için başlattığı çalışma sürdürülüyor.

Muhabir: Ferdi Aşıcı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Muğla'da Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika


Advertisement