Muhtarlar Kayseri'ye Hayran Kaldı - Son Dakika
Güncel

Muhtarlar Kayseri'ye Hayran Kaldı

Muhtarlar Kayseri\'ye Hayran Kaldı

Türkiye'nin dört yanından gelen muhtarlar Kayseri'yi gezdi.

02.09.2013 14:56

Necmettin Kale (İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Teşkilat Başkanı): "Misafirlerimiz Kayseri'yi çok sevdiler.

'Büyükşehir Belediye Başkanınızı baş üstünden indirmeyin' diyorlar. Biz de başkanımızla gurur duyuyoruz."

Bülent Abdullah Eser (İstanbul Muhtarlar Federasyonu Genel Sekreteri): "Kayseri dört dörtlük tabirine uygun bir şehir. Kayseri'yi gezdikçe Türkiye ile gurur duydum. Özhaseki başkanı kutluyorum. Kayseri'yi canı gönülden sevdiği belli. Çok emek vermiş ve çok güzel tesisler kazandırmış"

Ahmet Oğuz (İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı): "46 ilden gelen muhtarlar Kayseri'yi çok sevdiler. 'Her vilayette bir Özhaseki olması lazım' diyorlar."

Süleyman Şahbaz (Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı): "Sayın Başkanımız Özhaseki'yi Malatya'dan da takip ediyoruz. Çok beğeniyor, takdir ediyoruz. Kayseri için büyük kazanç."

Ali Gülgen (Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı): "Başkan Özhaseki Türkiye'de hep ilkleri yapan bir belediye başkanı. İki günde gezdiğimiz yerler takdire şayan yerler."

Abdullah Butagu (Doğu Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı): "Kayseri mükemmel bir kentimiz. Belediye başkanımız mükemmel projelere imza atmış. Türkiye'nin bütün illerine gidiyoruz. Bu projeleri başka illerde göremiyoruz. Kayseri Türkiye'ye model olacak bir şehir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhtarlar Kayseri'ye Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement