Muhtarlar Konfederasyonu'ndan Devlet Bahçeli'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Muhtarlar Konfederasyonu'ndan Devlet Bahçeli'ye Ziyaret

Muhtarlar Konfederasyonu\'ndan Devlet Bahçeli\'ye Ziyaret

Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

23.07.2012 19:06

Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

Hüseyin Akdeniz, beraberinde Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas, Başkent Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Behçet Uyanık, Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Hatip Şeran ve Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kargın, İç Anadolu Muhtarlar Federasyonunu temsilen Adil Ağtaş, Ege Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı, Muhtar Federasyonu Genel Sekreteri Sevim Özsoylu ve MUFED Denetleme kurulu Başkanı Hülya Süngü ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek, Konfederasyonun hazırladığı "Muhtarın Yeni Tanımı" adlı kitapçığını sundu.

Muhtarlar Konfederasyon Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, ziyarette yeni yasama döneminde TBMM gündemine gelecek olan 'yeni köy kanunu' ile ilgili destek beklediklerini ifade etti. Akdeniz, Bahçeli'ye hitaben "Önümüzdeki yasama döneminde meclise geleceğine inandığımız kanunumuza destek olmanızı bekliyoruz. Bu anlamda muhtarlarımızı bütünlük içinde toplayacağına inandığımız bağımsız dernekleri bölgelerde Federasyonlara, bölgelerdeki Federasyonları da Konfederasyon bünyesi içinde toplayarak muhtarlarımızın tarihinde olmayan en üst yapılanmayı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Türkiye'de tek ses olacak bu yapılanmanın siz siyasilerimizi de büyük ölçüde rahatlatacağını düşünüyoruz" dedi.

"DESTEK VERECEĞİZ"

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu açıklamada bulundu:

"Muhtarlarımız, devletin yapılanmasında her zaman ihtiyaç duyulan kişiler olmuşlardır. Bu yeni örgütleme modelinizi önemsediğimi bilmenizi isterim. Muhtarların dağınıklığın camianıza fayda değil zarar getireceğini hepinizin iyi bilmesi lazım. O nedenle toparlanmanın doğru olacağını düşünüyorum. Sizler bu ülkenin en büyük sivil toplum örgütüsünüz. Bu yeni yapılanmanızın camianıza hayırlar getirmesini dilerim. Mutlaka muhtarlığın tanımın günümüz koşulları içinde yapılması gerekmektedir. Sizlerin bu hazırlamış olduğunuz kitapçığınızı incelemekten memnuniyet duyacağım. Çalışmanıza bilimsel veriler katmanız doğru bir yaklaşım olarak görülmektedir. Bizler de bu çalışmanıza AR-GE'mizle destek vereceğimizi bilmenizi isteriz. Kanununuz, Meclise geldiğinde MHP olarak destek vereceğimizi muhtarlarımıza rahatlıkla duyurabilirsiniz. Muhtarlığın bu ülkenin vazgeçilmezi olduğunu herkesin bilmesini isterim. Türk toplumu kendi değerlerinden vazgeçemez. Muhtarlıklar da değerlerimizin içinde en önemli parçadır'" - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muhtarlar Konfederasyonu'ndan Devlet Bahçeli'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement