Mülakatla Yakalanan Terörist - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mülakatla Yakalanan Terörist

Mülakatla Yakalanan Terörist
20.12.2013 11:44

Genelkurmay, Bingöl'ün Genç ilçesinde Geçici Köy Korucuları'nın yaptıkları bir mülakat sonucu "terörist" olduğu anlaşılan kişinin tutuklandığını bildirdi.

Genelkurmay, Bingöl'ün Genç ilçesinde Geçici Köy Korucuları'nın yaptıkları bir mülakat sonucu "terörist" olduğu anlaşılan kişinin tutuklandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, Türkiye genelinde meydana gelen önemli yurtiçi olaylara ilişkin bir açıklama yaptı. Buna göre dün Bingöl'ün Genç İlçesi Servi köyü mülki sınırları içerisinde araziye bırakılmış vaziyette; bir M-16 Piyade Tüfeği, beş M-16 Piyade Tüfeği şarjörü, bir tabanca şarjörü, 193 fişek, iki el bombası, bir de el dürbünü bulundu. Açıklama, "Aynı gün köy içerisinde, Geçici Köy Korucuları tarafından bir yabancı şüpheli şahıs tespit edilmiştir. GKK'lar tarafından şahısla yapılan ilk mülakatta, şahsın bölücü terör örgütü mensubu olduğu öğrenilmiştir. Durum, Servi Jandarma Karakol Komutanlığına bildirilerek teröristin yakalanması sağlanmış, bulunan silah ve malzemelere el konulmuştur. Genç Cumhuriyet Savcılığınca adli tahkikata başlanılmıştır" diye devam etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Mülakatla Yakalanan Terörist - Son Dakika


Advertisement