Murat Nehri'nde Boğulan Genç Kızın Cenazesi Defnedildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Murat Nehri'nde Boğulan Genç Kızın Cenazesi Defnedildi

Murat Nehri\'nde Boğulan Genç Kızın Cenazesi Defnedildi
03.08.2017 23:25

Muş'ta Murat Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan ve bir süre sonra cesedi bulunan genç kız son yolculuğuna uğurlandı.

Muş'ta Murat Nehri'nde akıntıya kapılarak kaybolan ve bir süre sonra cesedi bulunan genç kız son yolculuğuna uğurlandı.

Çeyizi için alınan yünleri yıkamak için girdiği nehirde akıntıya kapılan ve 5 saatlik çalışmanın ardından cesedi bulunan Kübra Tokzun'un (22) cenazesi Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan otopsinin ardından Muratgören köyüne getirilen naaş, burada kılınan cenaze namazının ardından, köy mezarlığında toprağa verildi.

Tokzun'un halası Miyeser Rençber, AA muhabirine, yeğeninin Murat Nehri'nde yün yıkarken bir anda gözden kaybolduğunu söyledi. Genç kızın düğün hazırlığı yaptığını belirten Rençber, "1 ay sonra evlenecekti, tüm çeyizi hazırdı." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Murat Nehri'nde Boğulan Genç Kızın Cenazesi Defnedildi - Son Dakika


Advertisement