"Mutluluğu Sürekli Erteliyoruz" - Son Dakika
Güncel

"Mutluluğu Sürekli Erteliyoruz"

"Mutluluğu Sürekli Erteliyoruz"

Sıtkı Aslanhan Türkiye'de güçlü aile yapısının yok edildiğini kaydetti.

11.08.2012 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde sahneye çıkan Eğitimci-Yazar, Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan Türkiye'de güçlü aile yapısının yok edildiğini kaydetti.

Etkinlik alanını dolduran Burdurlularla sohbet eden Aslanhan "Bu millet üzerinde oynanan en büyük oyun bu milleti millet yapan güçlü aile yapısıydı. Bizim güçlü aile yapımızı yok etmek için hainler ellerinden geleni yaptılar. Bu ülkenin pırıl pırıl gençlerini hedefsiz, amaçsız, kimliksiz, karaktersiz, şahsiyetsiz, geçmişini bilmeyen gelecekten habersiz Televole kültüründe bir gençlik yetiştirdiler." dedi.

Anne babalara seslenen Aslanhan "Sen anne, baba olarak doğru örnekleri, modelleri göstermezsen kimse kusura bakmasın suçlu biziz." dedi.

Aslanhan "Amerikadaki arkadaşımızla bir kaç saniye içinde iletişim kuruyoruz ama yan komşumuzun durumunu bilmiyoruz. Uzaya giden, galaksileri keşfeden insan kendini eşini ve çocuğunu keşfedemedi. Hangi futbolcunun hangi mankenin ne giydiğini bilen biz yan odadaki çocuğumuzun psikolojisinin bozuk olup olmadığını farkedemedik. Mutluluk her gün gelip kapımızı çalıyor ama mutluluğu her gün erteliyoruz. Mutluluğu sürekli erteleyen bir millet haline geldik. " dedi.

Aslanhan "Resmi rakamlara göre 2020 yılında Avrupa'da sokakta dolaşan her iki kişiden birinin 60 yaşın üstünde olacağını belirterek " 2020 de Avrupa'da fabrikaların çalışması için 100 milyon insana ihtiyaç var o zaman gelip ayaklarımıza kapanacaklar" dedi.

Seminer sonunda Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Hasan Hami Yıldırım ve Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya Aslanhan'a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Mutluluğu Sürekli Erteliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement