Nusaybin'de Çatışma: 1 Uzman Çavuş Şehit (2) - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Çatışma: 1 Uzman Çavuş Şehit (2)

Nusaybin\'de Çatışma: 1 Uzman Çavuş Şehit (2)

Babasını ASKER SELAMIYLA UĞURLADIMardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lıların keskin Nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Engin Şahin için Selen Kışlası'nda uğurlama töreni düzenlendi.

09.05.2016 20:12

Babasını ASKER SELAMIYLA UĞURLADI

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lıların keskin Nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Engin Şahin için Selen Kışlası'nda uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Vali Ömer Faruk Koçak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehidin ailesi ile vatandaşlar katıldı.

Tören, şehidin naaşının Devlet Hastanesi morgundan alınıp, alana getirilmesi ile başladı. Saygı duruşu ve şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından İl Müftü Vekili İsmail Ünal'ın şehit için dua okuması ile devam etti. Şehidin eşi Rabia Engin, 3 çocuğuyla yanyana oturduğu törende gözyaşları döktü. Törende çocukları babalarına asker selamı vererek son yolcuğuna uğurladı. Şehit Engin Şahin'in cenazesi törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Edirne'yle uğurlandı.

1998 yılında babası Cengiz Şahin'i kaybedince yetim kalan Jandarma Uzman Çavuş Engin Şahin, 2001 yılında mesleğe ilk adımını attIğI belirtildi. Evli ve 3 çocuk babası olan şehit Şahin, son görev yeri Nusaybin İlçesi'ne atandıktan sonra eşi Rabia Şahin ile 3 çocuğunun Diyarbakır'da ikamet ettiği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Çatışma: 1 Uzman Çavuş Şehit (2) - Son Dakika


Advertisement