Ödp Antalya'dan Onur Kılıç'a Destek Eylemi - Son Dakika
Güncel

Ödp Antalya'dan Onur Kılıç'a Destek Eylemi

Ödp Antalya\'dan Onur Kılıç\'a Destek Eylemi

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Antalya İl Başkanlığı, İzmir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içeren slogan attığı iddiasıyla tutuklanan Birleşik Haziran Hareketi İl Yürütme Üyesi Onur Kılıç için oturma eylemi düzenledi.

14.02.2015 15:59

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Antalya İl Başkanlığı, İzmir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içeren slogan attığı iddiasıyla tutuklanan Birleşik Haziran Hareketi İl Yürütme Üyesi Onur Kılıç için oturma eylemi düzenledi.

ÖDP Antalya İl Başkanlığı tarafından İzmir'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren slogan attığı iddiasıyla tutuklanan Birleşik Haziran Hareketi il yürütmesi üyesi Onur Kılıç'a destek için Attolos Heykeli önünde oturma eylemi düzenlendi. Slogan atıp dövizler taşıyan yaklaşık 50 kişi, 'Onur Kılıç Onurumuzdur 7 Haziran' pankartı açtı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan ÖDP İl Başkanı Zeynel Ergen ülkede bir korku yaşandığını ileri sürerek, BHH İzmir İl Koordinasyonu Üyesi Onur Kılıç'ın 11 Ocak'ta düzenlenen 'Laik ve Bilimsel Eğitim İçin Ayaktayız' eyleminde attığı 'Hırsız katil Erdoğan' sloganı gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra tutuklandığını hatırlattı.

Antalya'da bildiri dağıtan arkadaşlarının gözaltına alındığını dile getiren Ergen, "Hazirancılara baskı ve şiddet uygulanıyor. Onur'un tutuklanması ise 13 Şubat'ı sabote etmektir. Onur'un tutuklanması bizi susturamaz" dedi.

Bir süre slogan atan grup, oturma eyleminin ardından dağıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ödp Antalya'dan Onur Kılıç'a Destek Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement