Ortadan Kaybolduktan Sonra İntihar Girişiminde Bulunmuş - Son Dakika
Güncel

Ortadan Kaybolduktan Sonra İntihar Girişiminde Bulunmuş

Ortadan Kaybolduktan Sonra İntihar Girişiminde Bulunmuş

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde, 4 günden bu yana kayıp olan ve dün gece kuzenini arayıp düştüğünü belirten 20 yaşındaki S.K.'nin kaldığı Kınıklı Mahallesi'ndeki apartta çok sayıda hap içerek intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

13.03.2016 17:48

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde, 4 günden bu yana  kayıp olan ve dün gece kuzenini arayıp düştüğünü belirten 20 yaşındaki S.K.'nin kaldığı Kınıklı Mahallesi'ndeki apartta çok sayıda hap içerek intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Hastaneye kaldırılan S.K., tedavisinin ardından taburcu edildi.

S.K. geçen 9 Mart'ta arkadaşları ile buluşacağını belirterek, Taşçılar Mahallesi'ndeki evlerinden çıktı. Akşam eve dönmeyen S.K.'nin babası İbrahim Koç ve kuzeni Onur Koç, gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisine ulaşamadı. S.K.'nin gece de eve gelmemesi üzerine babası İbrahim Koç, jandarmaya ve savcılığa başvurdu. Jandarma ve ailesi aramalarını sürdürürken, kayıp S.K., dün gece telefonla kuzeni Onur Koç'u arayarak Denizli'de Kınıklı Mahallesi'nde olduğunu, düşerek yaralandığını belirtip, ambulans istedi. Onur Koç'un telefonla 112 Acil Servis'i aramasıyla Kınıklı Mahallesi'ne gelen ekipler bir apartta bulunan S.K.'yi Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kayıp S.K.'nin çok sayıda hap içerek intihar girişiminde bulunduğu, daha sonra kuzenini arayarak düştüğünü söyleyip yardım istediği ifade edildi.

Bu sabah taburcu edilen S.K.'nin neden intihar girişiminde bulunduğu anlaşılamazken,  taburcu edildikten sonra Denizli'ye gelen babası İbrahim Koç ile Kınıklı Polis Merkezi'nde gidip, ifade verdiği ifade edildi.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortadan Kaybolduktan Sonra İntihar Girişiminde Bulunmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement