Sivas'ta Otomobilin Çarptığı Liseli Öldü - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Otomobilin Çarptığı Liseli Öldü

Sivas\'ta Otomobilin Çarptığı Liseli Öldü

Sivas'ta otomobilin çarptığı lise öğrencisi kız, yaşamını yitirdi.

07.01.2014 15:20  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta otomobilin çarptığı lise öğrencisi kız, hayatını kaybetti.

Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi İnşaat Teknolojisi Alanı Mimari Yapı Teknik Ressamlığı Bölümü 11. sınıf öğrencisi Şeyma Kaynar (17), aynı okulda eğitim gören kardeşi Onur Kaynar ile merkeze bağlı Acıpınar köyündeki evlerine gitmek üzere Sivas-Kayseri karayolunun Budaklı mevkisinde dün akşam öğrenci servis aracından indi.

Yolun karşısında araçla bekleyen baba Hacı Ahmet Kaynar'ın yanına gitmek isteyen 2 kardeşten Şeyma Kaynar'a A.D. yönetimindeki 58 NZ 729 plakalı otomobil çarptı. 112 Acil Servis ekiplerince Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Kaynar, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynar'ın cenazesi, öğle vakti Acıpınar köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, Kaynar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sivas Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İl Sağlık Müdürlüğünde çalışan baba Kaynar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının taşımalı olarak okula gidip geldiğini söyledi.

Servis aracından inen çocuklarını köye götürmek üzere Budaklı mevkisinde aracıyla beklediği sırada kazanın meydana geldiğini ifade eden Kaynar, "Kazayı görmedim, oğlum gördü ve koşarak yanıma geldi. Ambulans çağırdık ve kızım yarım saat sonra hastanede hayatını kaybetti" diye konuştu.

Onur Kaynar ise "Servisten önce ablam indi. Hızla bir araba geliyordu, ablama 'geçme' diye bağırdım. O geçerim sandı ve geçince araba çarptı" dedi.

Okulda üzüntü yaşanıyor

Bu arada, Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde kazanın üzüntüsü yaşanıyor. Okulun girişine Kaynar'ın fotoğrafı konuldu. Kaynar'ın, okulun hentbol takımında kaleci olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazanın ardından kaçtığı iddia edilen sürücü A.D'nin jandarma ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Otomobilin Çarptığı Liseli Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement