Özalp'ta Bayram Denetimleri - Son Dakika
Güncel

Özalp'ta Bayram Denetimleri

Özalp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki pastane ve fırınları denetledi.

06.06.2018 16:48

Özalp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki pastane ve fırınları denetledi.

Ramazan Bayramı öncesinde denetimlerini sıkılaştıran ekipler, vatandaşların sağlıklı gıda tüketmeleri için çaba gösteriyor.

Bu kapsamda tatlı imalatı ve tatlı satışı yapan iş yerleri ile ekmek fırınlarını denetleyen ekipler, ekmek gramajının uygunluğu, temizlik, sağlık kurallarına uyulup uyulmadığı, iş yeri açma ruhsatı ve personel temizliği kontrolü yaptı.

Kurallara uymayan bazı iş yerlerine cezai işlem uygulanarak eksiklerini tamamlamaları için uyarıldı.

Zabıta Amiri Cemal Kaymaz, yaptığı açıklamada, denetimlerde vatandaşların sağlıklı şekilde gıda tüketimini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Ramazan Bayramı sebebiyle imalat yerlerinin standartlara uymaları ve bu konuda taviz vermemeleri için sürekli denetimlerde bulunduklarını aktaran Kaymaz, "Tatlı imalatı yapan iş yerlerini ve ekmek fırınlarımızı denetliyoruz. Zabıta Müdürlüğü olarak sürekli olarak yaptığımız denetimleri yaklaşan bayram nedeniyle sıklaştırdık. Bizim tek amacımız ilçede yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyen kurallarına uygun üretilen gıdaları tüketmelerini sağlamaktır. Bu çalışmalarımız ve denetimlerimiz sürekli olarak devam edecektir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Özalp'ta Bayram Denetimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement