Palandöken'de 24 Saat Kayak ve Eğlence Var - Son Dakika
Güncel

Palandöken'de 24 Saat Kayak ve Eğlence Var

Palandöken\'de 24 Saat Kayak ve Eğlence Var

Dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'e tatil için gelen turistler yılbaşı tatili öncesinde kaymaya doyamıyor.

25.12.2013 10:55

Dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'e tatil için gelen turistler yılbaşı tatili öncesinde kaymaya doyamıyor. 2011 yılında düzenlenen Dünya Üniversiteler Kış Oyunları nedeniyle yenilenen Palandöken Kayak Merkezinde Rusya, Ukrayna, Polonya, Hollanda ve İran'dan gelen yabancılar, gece- gündüz kayak yapıyor. Kayak yapmaktan yorulanlar, geceleri otellerde düzenlenen eğlencelere katılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Palandöken'de 24 Saat Kayak ve Eğlence Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement