Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kemal Bülbül: Tehdit Ahlaksızca Bir Durum - Son Dakika
Güncel

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kemal Bülbül: Tehdit Ahlaksızca Bir Durum

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kemal Bülbül: Tehdit Ahlaksızca Bir Durum

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kemal Bülbül, Mansur Yavaş'ın CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının gündeme gelmesini eleştiren CHP'li Sabahat Akkiraz'ın tehdit edilmesini "Tehdit ahlaksızca bir durumdur.

19.12.2013 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kemal Bülbül, Mansur Yavaş'ın CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının gündeme gelmesini eleştiren CHP'li Sabahat Akkiraz'ın tehdit edilmesini "Tehdit ahlaksızca bir durumdur. Bir milletvekilinin görüşünü beyan etmesinden doğal ne olabilir. Milletvekiline yapılan siyasi ahlaksızlıktır" dedi. Bülbül, Yavaş'ın CHP'den aday gösterileceği yorumlarına da tepki göstererek, "Sicili bozuk siyasetçiden siyasi başarı olmaz. Devşirme akılla siyasi başarı sağlanmaz" dedi.

Mansur Yavaş'ın CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının gündeme gelmesini eleştiren CHP'li Sabahat Akkiraz'a tehdit telefonları yağdığı iddia edildi. Tehdit iddiasını ANKA'ya değerlendiren Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kemal Bülbül, "Tehdit ahlaksızca bir durumdur. Bir milletvekilinin görüşünü beyan etmesinden doğal ne olabilir. Milletvekiline yapılan siyasi ahlaksızlıktır" değerlendirmesinde bulundu. Maraş olaylarını anmak için bu ilde olduklarını Valiliğin anma etkinliklerine izin vermediğini belirten Bülbül, "O adayın (Mansur Yavaş) mensubu olduğu partinin bir sicili var Maraş'ta. Bu sicile rağmen aday yapanları biz sorgularız" dedi. CHP'nin merkez sağa açılım tutumunu eleştiren Bülbül, CHP'nin gezi eylemleri ile ortaya çıkan zihniyetle hareket etmesi gerektiğini savundu. CHP'nin sağa açılmasını, sağ merkezli aday açıklamasını siyasi akılsızlık olarak değerlendiren Bülbül, "Mesele Mansur Yavaş meselesi değil. Laiklik, demokratik, eşitlik, özgürlük ve adalet mi olacak yoksa devşirme bir siyasetle mi? Sicili bozuk siyasetçiden siyasi başarı olmaz" diye konuştu. Türkiye'nin içinde bulunduğu durumdan merkez sağın sorumlu olduğunu savunan Bülbül, "Devşirme akılla siyasi başarı sağlanmaz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kemal Bülbül: Tehdit Ahlaksızca Bir Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement