Pizza Hut şimdi de Antalya'da! - Son Dakika
Güncel

Pizza Hut şimdi de Antalya'da!

Pizza Hut Türkiye, ikinci franchise'ını turizmin başkentine verdi

23.11.2015 11:05

"Dünyanın en meşhur pizzası" sloganıyla, dünya genelinde 100'den fazla ülkede 15.600 şubeyle hizmet veren Pizza Hut, Türkiye'de hız verdiği restoran açılışlarına turizmin başkenti Antalya'da devam ediyor. Antalyalıların katılımıyla gerçekleşen restoran açılışında, yenilediği marka yüzü ve restoran konseptini de ilk kez tüketicinin beğenisine sunan Pizza Hut, Türkiye'de 5 yılda 400 restoran açmayı hedefliyor.

Pizza Hut yeni restoran açılışlarını hız kesmeden sürdürüyor. "Dünyanın en meşhur pizzası" sloganıyla, bugün dünya genelinde 100'den fazla ülkede, 15.600 şubesiyle hizmet veren Pizza Hut, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Türkiye'de ise 30 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve mevcut 27 restoranıyla tüketicilere ulaşan Pizza Hut, Kasım ayında Antalya'da verdiği ikinci franchise ile Türkiye'nin farklı bölgelerine yayılmayı sürdürüyor.

"Yenilenen restoran konseptimizi ilk kez Antalyalı pizza severlere sunuyoruz"

Pizza Hut Pazarlama Direktörü Özge Zoralioğlu, "Pizza Hut Türkiye önemli bir değişim sürecinden geçiyor, yenilenen restoran konseptimizi ilk kez Antalyalı pizza severlere sunuyoruz. Tüketicileri, restoran dekorasyonundan, restoranlarda ve evlere serviste kullandığımız malzemelere, yenilenen menümüzden, ürün içeriklerine bambaşka bir Pizza Hut bekliyor" dedi. Pizza Hut restoranında misafirlere keyifle vakit geçireceği, lezzetli, kaliteli ve taze malzemelerden hazırlanan ürünlerimizle farklı bir deneyim sunmak istediklerini belirten Zoralioğlu, şöyle konuştu:

"Antalya, Akdeniz Bölgesi'nde çok önem verdiğimiz, turizmin göz bebeği illerden. Yıllardır Pizza Hut lezzetini ulaştırmak istediğimiz bir şehirdi. Restoranımız modern mimari tasarımıyla Antalya'nın sosyal yaşamında yerini alacak. Restoranımızı başta gençler olmak üzere tüm misafirlerimizin üzerinde hoş bir etki bırakabilecek bir atmosfer sunmak üzere tasarladık. Antalyalıların vazgeçilmezi olacağız."

"5 yılda 400 restorana ulaşmayı hedefliyoruz"

Türkiye genelinde franchise adaylarından büyük ilgi gördüklerini belirten Zoralioğlu, şunları söyledi:

"İlk franchise restoranımızın açılışını Temmuz ayında Gaziantep'te gerçekleştirdik. Yeni bölgelerde restoranlar açmak üzere adaylarla görüşmelerimiz devam ediyor. 5 yıl içinde 400 restorana ulaşmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönem Marmara, Ege, Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde restoran açılışlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Pizza Hut Türkiye'nin yenilenen konseptini Türkiye'nin dört bir yanına yaymak için çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Antalya'ya özel menüde 15'ten fazla yeni ürün yer alıyor

Pizza Hut Antalya restoranında, parmesan taban soslu füme hindili pizzadan, lazanya ve kepekli alternatifiyle fesleğen soslu spaghetti makarnaya; hafif sevenler için taptaze yeşilliklerle hazırlanan sezar soslu, şerit tavuk ve panko ekmek kırıntılı salatadan, imza niteliği taşıyan tatlısı Çokomania'ya kadar markanın efsaneleşmiş lezzetleri satışa sunuluyor. Bu birbirinden lezzetli pizza ve yan ürünlere ek olarak, ilk kez Antalya'da pizza severlerle buluşacak 15 yeni ve sürpriz ürün de menüde yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pizza Hut şimdi de Antalya'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement