Bingöl'ün Genç İlçesi kırsalındaki bir jandarma karakoluna gıda malzemesi taşıyan kamyonu 2 gün önce yakan PKK'lı teröristler, dün akşam saatlerinde aynı yerde kamyoneti ateşe verdi.
Genç İlçesi'ne bağlı Yeniyazı Köyü bölgesinde bulunan askeri karakola gıda malzemesi taşıyan sivil kamyonet, Kelepictepe mevkiinde PKK'lı teröristler tarafından yolu kesilerek durduruldu. Silahlı teröristler, sürücüyü indirdikten sonra aracı yakarak olay yerinden kaçtı. Karanlıktan faydalanarak kaçan teröristlerin yakalanması amacıyla bölgede operasyon başlatıldı.
Geçen pazar günü aynı bölgede, Hadin Aran ile Cihan Aran adlı kardeşlerin içerisinde bulunduğu ve aynı karakola gıda malzemesi taşıyan kamyona teröristler ateş açmış, Aran kardeşler de üzerlerindeki silahlarla karşılık verdikten sonra kaçmıştı. Daha sonra PKK'lılar aracı ateşe vermişti.
Son Dakika › Güncel › PKK Aynı Yerde Yine Sahnede - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.