PKK Cenazesinde Olay Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

PKK Cenazesinde Olay Çıktı

PKK Cenazesinde Olay Çıktı
06.06.2012 22:57  Güncelleme: 08:35

Yüksekova'da PKK cenazesinde olaylar çıktı. 15 yaşındaki çocuk öldü, 1 kişi yaralandı.

Yüksekova'nın Orman Mahallesi'ndeki cezaevi kavşağında meydana gelen ve kalabalığın arasında silahlı saldırı gerçekleştirdiği iddia edilen 2 PKK'lının yakalanması için güvenlik güçleri alarma geçti. Kalabalığın arasında ateş edip kaçtığı öne sürülen 2 PKK'lının kaçtığı Orman Mahallesinde, özel harekat polisi operasyon başlattı.

Yüksekova ilçesi kaymakamı Aziz Üzeyir Özeren, Yüksekova'daki cenaze töreninden sonra cezaevi kavşağında gösterici grupların arkasına geçip ateş eden iki kişinin kırsaldan gelen PKK'lılar olduğunun polisler tarafından tespit edildiğini belirtti. Kaymakam Özeren,"Ateş açıp daha sonra kaçan PKK'lı iki kişinin yakalanması için operasyonlar sürüyor. Operasyon sonunda saldırının detayları açıklanır" dedi.

Bu arada çıkan olaylarda hayatını kaybeden Özgür Taşar'ın 15 yaşında, yaralanan ve Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Veysi Yıldırım'ın ise 34 yaşında olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK Cenazesinde Olay Çıktı - Son Dakika


Advertisement