Polis Ceza Kesmedi, Salep Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Polis Ceza Kesmedi, Salep Dağıttı

Polis Ceza Kesmedi, Salep Dağıttı

"Güvenli Yolculuk İçin 10 Dakika Mola" projesi kapsamında durdurdukları sürücülere ve araçlarda bulunanlara salep ikram ediyor.

24.10.2012 14:17

Burdur- Antalya karayolunda denetimlerini sürdüren Bucak Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne bağlı trafik ekipleri,

"Güvenli Yolculuk İçin 10 Dakika Mola" projesi kapsamında durdurdukları sürücülere ve araçlarda bulunanlara salep ikram ediyor.

Bayram tatilini değerlendirmek için çeşitli illerden otomobil ve otobüslerle Antalya'ya giden sürücüler, trafik polislerince Antalya-Burdur karayolundaki Bucak Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde durduruluyor. Trafik polisleri sürücülere, uzun yoldan geldiklerini belirterek, kısa süreli mola yapmalarını tavsiye ediyor. Kısa süreli mola için Bucak Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde durdurulan sürücüler ve yolculara polis tarafından salep ikram ediliyor.

İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle bayram öncesi yoğun bir trafik akışı ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Bu nedenle trafik kazaları yaşanmaması için trafik tedbirleri aldıklarını belirten Aydoğan, her 30 kilometrede bir trafik ekibinin görev aldığını bildirdi.

Isparta-Antalya-Burdur güzergahında üç, Burdur- Fethiye güzergahında ise iki trafik ekibinin bulunduğunu kaydeden Aydoğan, "Özellikle büyük şehirlerden Antalya ve Fethiye'ye giden vatandaşların yorgun olduğu noktada mola vermelerini istiyoruz. Bu nedenle Burdur-Bucak karayolunda sürücülerin yorgunluklarını gidermek amacıyla 'Güvenli yolculuk için 10 dakika mola' projesi kapsamında Bucak'ın meşhur salebini sürücülere ve yolculara ikram ediyoruz" dedi.

Aydoğan, bayramı huzurlu ve güvenli bir şekilde geçirmeleri için yolculuk esnasında sürücülerin ve yolcuların mutlaka emniyet kemerlerini takmaları ve aşırı hız yapmamaları gerektiğini vurgulayarak, yorgun ve uykusuz hallerde 10 dakikalık bir molanın hayat kurtaracağını vatandaşların bilmelerini istediklerini kaydetti.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise Türkiyede yolların güzelleştiğini, karayollarının bölünmüş yollarla güzel bir ağ oluştuğunu belirterek, bunun yanında sürücülerin ve yolcuların güvenliği için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Bu çerçevede Burdur-Bucak karayolunda sürücülere salep ikram edildiğini ifade eden Özçelik, "Vatandaşlara salep ikram etmekten dolayı çok mutluyuz. Türkiye'de salep ticaretin yoğun olduğu Bucak'ta böyle güzel bir organizasyonda sürücü ve yolcuları memnun görmek bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

Uygulamaya İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan'ın yanı sıra AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Hami Yıldırım, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ve diğer ilgililer katıldı.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - BURDUR

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Polis Ceza Kesmedi, Salep Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement