Polis Orhan Kansere Yenildi - Son Dakika
Güncel

Polis Orhan Kansere Yenildi

Polis Orhan Kansere Yenildi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde görev yapan polis Mustafa Orhan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

31.01.2013 13:57  Güncelleme: 13:53

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde kaymakamlıkta koruma olarak görev yapan 44 yaşındaki polis memuru Mustafa Orhan, tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Polis memurunun cenaze töreninde eşi fenalık geçirdi.

Bandırma Kaymaklığı'nda görev yapan ve Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi'nde bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Mustafa Orhan yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Orhan için bugün Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı CHP'li Sedat Pekel, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aki ve çok sayıda polis katıldı.

Tören sırasında eşinin tabutuna sarılarak gözü yaşı döken Nihal Orhan fenalık geçirdi. 112 acil servis doktorları tarafından ilk müdahalesi yapılan Nihal Orhan daha sonra Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mustafa Orhan'ın cenazesi, Bandırma Haydarçavuş Camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından, toprağa verilmek üzere Bursa'nın Karacabey İlçesine götürüldü. - Balıkesir/ Bandırma

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Orhan Kansere Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement