Recep', 'Tayyip', 'Erdoğan'a Vali'den Altın - Son Dakika
Güncel

Recep', 'Tayyip', 'Erdoğan'a Vali'den Altın

Recep\', \'Tayyip\', \'Erdoğan\'a Vali\'den Altın

Sivas Valisi Alim Barut ile Belediye Başkanı AK Partili Sami Aydın, geçen 2 Aralık'ta dünyaya gelen ve 'Recep', 'Tayyip', 'Erdoğan' isimleri verilen üçüzlerin ailesini ziyaret etti.

30.12.2014 18:40

Sivas Valisi Alim Barut ile Belediye Başkanı AK Partili Sami Aydın, geçen 2 Aralık'ta dünyaya gelen ve 'Recep', 'Tayyip', 'Erdoğan' isimleri verilen üçüzlerin ailesini ziyaret etti. Vali Barut ve Başkan Aydın, üçüzlere altın takarak çeşitli hediyeler verdi.

Emek Mahallesi'nde oturan Dilek- Kemal Akıncı çiftinin 2 Aralık Salı günü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde üçüz çocukları dünyaya geldi. Çift, erkek bebeklerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdikleri için 'Recep', 'Tayyip', 'Erdoğan' ismini verdi.

Hastaneden taburcu edilen üçüzleri ve ailesini Vali Alim Barut, eşi Miyase Barut ile Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın bugün evlerinde ziyaret etti.

Ziyarette Akıncı çifti ile bir süre sohbet eden Vali Alim Barut ve Belediye Başkan Sami Aydın Recep, üçüzlere altın takarak çeşitli hediyeler verdi. Bebeklerle yakından ilgilenen Vali Alim Barut, "Üçüz bebeklerin vatana, millete birer hayırlı evlat olmasını temenni ediyorum" dedi. Kemal ve Dilek Akıncı çifti de ziyaretten çok memnun olduklarını söyleyip, teşekkür etti. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Recep', 'Tayyip', 'Erdoğan'a Vali'den Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement