Riza Hemşin Kaymakamı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Riza Hemşin Kaymakamı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Riza Hemşin Kaymakamı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hemşin Kaymakamı Türkmen okul ziyaretleri kapsamında bu defa Merkez İlkokul,Ortaokul ve Anasınıfını ziyaret etti.

05.10.2013 15:33  Güncelleme: 15:32

Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim Önal merkezdeki ilk, orta ve anaokullarına ziyaret gerçekleştirdiler. Kaymakam TÜRKMEN'i okul bahçesinde Merkez Ortaokul Müdürü Zeki SARI, Müdür yardımcısı Köksal YAZICI ve Hemşin Çok Programlı Lisesi Müdürü Nihat FERAH karşıladı.

Kaymakam Hamza TÜRKMEN öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle konuşup sorunlarını dinledi. Eylül ayında yapılan toplantıda alınan kararların 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında başarıyı artırması ve önceki eğitim öğretim yıllarındaki başarının kalıcı olması için daha çok çalışılması gerektiğini vurgulayarak zirveye çıkmak çok önemli ancak zirvede kalmak daha da önemlidir dedi. Başarıyı artırmak ve eğitim öğretim çalışmalarını en iyi şekilde tamamlamak için her türlü desteği vereceğini söyledi. Branş öğretmenlerinin görüş ve düşüncelerini aldı. Matematik öğretmeni Musa KAÇAR öğrenci seviyelerinin düşük olduğunu bunu telafi etmek için kurs açıldığını belirtip, telafi edip temel eğitimden ortaöğretime geçiş sınavına hazırlayacağını söyledi.

Birinci sınıf öğretmeni Muhammet BOZKURT'da öğretmenlerle birlikte gezi,çay,sohbet,yemek yeme vb etkinliklerin yapılması öğretmenin çalışma istek ve heyecanını artırıp olumlu motive edeceğini söyleyip bu konuda destek istedi.Kaymakam TÜRKMEN'de bu öneriyi olumlu karşılayıp dönem sonunda veya uygun bir zamanda yapalım diyerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim ÖNAL'a bu konuda talimat verdi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim ÖNAL da geçen yıl 24 Kasım öğretmenler günü için böyle yemekli eğlence yaptıklarını,bu yılda 24 Kasım Öğretmenler Günü için planlama yapalım.Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü azda olsa şenlendirelim, dedi.

Merkez Ortaokul Müdür Yardımcısı Köksal YAZICI öğrencilere test kitabı alınmasını önerdi.Kaymakam TÜRKMEN'de sayılarını maddi olarak tutarlarını çıkarıp bana verin,gerekli desteği verelim dedi..

Kaymakam Hamza TÜRKMEN öğretmenlere başarı dileyip okulun anasınıfındaki miniklerini ziyaret edip onlarla şakalaşarak, öğretmenleri Ceylan SAĞLAM'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Taşımalı öğrencilerin yemek yediği bölüm ve okulun diğer bölümlerini de gezerek incelemede bulunduktan sonra ziyaretini sonlandırıp okullardan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Riza Hemşin Kaymakamı Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement