Rötar Yolcuları İsyan Ettirdi - Son Dakika
Güncel

Rötar Yolcuları İsyan Ettirdi

Rötar Yolcuları İsyan Ettirdi

İstanbul'dan Antalya'ya gidecek yolcular yoğun kar yağışı nedeniyle uçak içinde üç saat bekleyince gergin anlar yaşandı.

31.01.2012 06:32  Güncelleme: 11:04

İstanbul'dan Antalya'ya gidecek olan bir uçağın buzlanmaya karşı yıkanması işlemi biraz uzun sürünce uçağın içinde gergin anlar yaşandı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle uçağın kalkış yapamaması yüzünden üç saate yakın da uçağın içinde beklemek zorunda kalan yolculardan bazıları kabin içinde sinir krizleri geçirdi.

Kabin ekipleri ile tartışma yaşayan yolculardan bazıları uçağın camlarına yumruk attı. Uçağın kalkış öncesi buzlanmaya karşı yıkandığı sırada meydana gelen olay sırasında pilot, kule ile irtibata geçerek, uçağa polis ve ambulans çağırarak park yerine geri döndü.

Bunun üzerine sefer iptal edilirken yolcular gece saat 03.00 sıralarında uçaktan indirilerek şirketin iç hatlar terminalindeki bilet satış ofisine yönlendirildi.

Şirket yetkililerine tepki gösteren yolcuları polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Polis ve özel güvenlik görevlileri şirkete ait bilet satış ofisinin önünde çember oluşturarak öfkeli yolcuları kontrol altında tutmaya çalıştı. .

BİR ŞİŞE SU VERDİLER ONUNDA PARASINI İSTEDİLER

Uzun bir gecikmenin ardından uçağa alındıklarını söyleyen yolculardan İbrahim Ayvaz 'Bir süre terminalde bekledik. Sonra bizi uçağa aldılar. Uçağa bindikten sonra pilot, 'yarım saat sonra kalkıyoruz' dedi. Yarım saat geçti kalkan yok. Bir saat oldu kalkan yok. İki saat oldu kalkan yok ve iki buçuk saat uçak havalanamadı. İnsanlar bunaldı. Bir tane astım hastası vardı zor tuttuk. Cama vurdu. Camı kırdı. Yani insanlar o kadar mağdur edildi ki. Onu da geçtim bir şişe su verdiler onunda parasını istediler. Tam bir rezalet içindeydik. Herkes mağdur oldu" diyerek tepki gösterdi.

Kızı ile birlikte tatil için İstanbul'a gelen Öğretmen Ayfer Öztürk 'Dönüşümüz hiçte muhteşem olmadı. Çok çileli oldu. Kızım ve ben bu saatte perişan olmuş vaziyetteyiz. Akşam Saat 7.00'da havalimanına geldik. ve hala daha kızımla açız. Bir yetkili gelip bize açıklama bile yapmadı. Uçakta bayılan oldu Tansiyonu yükselen oldu. Gergin anlar yaşadık ' diye konuştu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rötar Yolcuları İsyan Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement