Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da! - Son Dakika
Güncel

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı toplantı için Ankara'ya geldi. Putin, kritik görüşme için Beştepe'ye gitti.

28.09.2017 19:06  Güncelleme: 21:52

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı toplantı için Ankara'da...

UÇAKTAN İNER İNMEZ BEŞTEPE'YE GEÇTİ

Rusya Devlet Başkanı'nın uçağı Esenboğa Havalimanına indi. Vladimir Putin havaalanında yetkililer tarafından karşılandı. Putin ve beraberindeki heyet resmi tören için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne hareket etti.

PUTİN, CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE

Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Külliye'de resmi tören ile karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i Külliye merdivenlerinde karşıladı. Putin, makam aracından indikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaştı. Erdoğan ve Putin merdivenlerde poz verdikten sonra Külliye'ye girdi.

Erdoğan ve Putin başbaşa görüştükten sonra düzenlenen ortak basın toplantısı ile basın mensuplarının sorularına cevap verecek.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara\'da!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement