Şahabettin Gökbulak Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Şahabettin Gökbulak Seçim Sonuçları

Şahabettin Gökbulak Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Bitlis Ahlat belediye başkan adayı olan Şahabettin Gökbulak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Bitlis Ahlat belediye başkan adayı olan Şahabettin Gökbulak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Bitlis Ahlat ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Şahabettin Gökbulak isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Bitlis Ahlat adayı Şahabettin Gökbulak kimdir? Saadet Partisi Bitlis Ahlat adayı Şahabettin Gökbulak yüzde kaç oy aldı?

Şahabettin Gökbulak Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Bitlis Ahlat belediye başkan adayı olarak gösterilen Şahabettin Gökbulak Ahlat ilçesinde % 15,81 oranında oy almıştır. Ahlat ilçesinde % 15,81 oranında oy olan Şahabettin Gökbulak adlı Saadet Partisi adayı toplamda 2.033 adet oy sayısına ulaştı.

Şahabettin Gökbulak Kimdir?

Şahabettin Gökbulak Seçim Sonuçları

Şahabettin Gökbulak, 1950 yılında Bitlis'in Ahlat ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim ve ortaokulu Ahlat'ta okudu. Van Atatürk Lisesi'nden mezun olduktan sonra Polis Akademisi'ni bitirdi. Emniyet teşkilatında birçok ilde polis ve farklı rütbelerde görev yaptı. Birinci sınıf emniyet müdürlüğüne yükseldi. Polis Başmüfettişi olarak emekliye ayrıldı.

Bitlis Ahlat ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Şahabettin Gökbulak Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement