Sakarya Dumanla Resim Yaptı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Dumanla Resim Yaptı

Sakarya Dumanla Resim Yaptı

Dumanla resim yaptı Aziz GÜVENER/AKYAZI (Sakarya), (DHA) - AMERİKALI ressam Dennis Lee Mitchell, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bulunan bir fabrikada oksijen kaynağından elde ettiği dumanla resimler yaparak, tekniğini üniversite öğrencilerine gösterdi.

19.02.2016 10:33

Dumanla resim yaptı

Aziz GÜVENER/AKYAZI (Sakarya), (DHA) - AMERİKALI ressam Dennis Lee Mitchell, Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde bulunan bir fabrikada oksijen kaynağından elde ettiği dumanla resimler yaparak, tekniğini üniversite öğrencilerine gösterdi.

Akyazı'da bulunan Asaş Alüminyum ile Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği'nin ortak organizasyonuyla ressam Dennis Lee Mitchell, Sakarya Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi'nin güzel sanatlar bölümü öğrencileri ve öğretim üyelerine dumanla resim tekniğiyle ilgili seminer verdi. Öğrenciler önce fabrikayı gezerken daha sonra eğitimin verildiği alana geçtiler. Dennis Lee Mitchell oksijen kaynağı dumanı ile kağıt üzerine resim yapılmasını gösterdi. Öğrenciler, oksijen kaynağı tabancasından yükselen ateşin dumanından resim yapılmasını ilgiyle izledi. Ortaya farklı eserler çıkaran Mitchell, daha sonra bazı öğrencileri yanına alarak birlikte resim yaptı. Mitchell alüminyum levha üzerine de resim yaptı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Dumanla Resim Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement